keskiviikko 29. elokuuta 2012

pyhäjokiseudun muisteloita

anteeksi isokirjaimettomuus mutta en tykkää tosta näppäimestä


liian vanha sirkukseen
kävin keskiviikkoiltana oulaisissa sirkuksessa. eräs tuttavani sanoi olevansa jo liian vanha sirkukseen. voiko ihminen olla oikeasti liian vanha sirkukseen? kuulin joskus jutun, että ihmiset hankkivat lapsia, jotta he voisivat taas luvan kanssa leikkiä ja käydä sirkuksessa. pitäisikö minunkin hankkia lapsia vai onko minulla lupa käydä sirkusessa?
mielestäni sirkus on koko perheelle tarkoitettu kokemus. sirkuksessa ei näu kovin montaa aikuist aihmistä ilman lapsia. minä jännitän sirkukseen menia, enkä ole kovin montaa kesää missannut sitä. sirkus on kaunis paikka, jossa saa nauraa ja jännittää.
ehdottomasti parasta tämän vuoden sirkuksessa oli mielestäni pellejonglööri. miten ihmeessä sekin sai sen ilmapallon nieltyä ja vielä pyllystä työnnettyä ulos? jotkin sirkustemput tuntuvat täysin samoilta joka vuosi. olen sitä mieltä, että kun olet nähnyt yhden jonglööritempun niin olet nähnyt ne kaikki. silti tämä pelle antoi sellaisen esityksen etten ole sellaista ennen nähnyt.
sirkukseen kuuluu ehdottomasti hattara ja paha olo näytöksen jälkeen. hattaraa ja popkornia pitää saada vaikka tietää siitä tulevan huono olo jälkeenpäin.
tänäkin vuonna hattara tuli syötyä ja vielä kaksi annosta popkorneja. mitä sirkus olisikaan ilman sitä ihanaa rasvan ja sokerin makua suussa?
kaikkien ihmisten pitäis käydä edes kerran elämässää sirkuksessa. se taika, mikä siellä on, lumoaa joka vuosi. ensi vuonna haluan kyllä ehdottomasti a-katsomoon seuraamaan sen vuoden näytöstä. toivottavasti se on yhtä hyvä kuin aina ennenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti