keskiviikko 29. elokuuta 2012

pjs muisteloita osa 6

erilainen juhannus

yleensä sitä olettaa, että kaikki ihmiset ovat lomalla juhannuksen. kaikilla on hauskaa. osa on mökeillään ja osa on joillain festareilla. kukaan ei jää hiostavaan kirkonkylään erakoksi. paitsi minä.
juhannuksen olin töissä. ensimmäinen juhannukseni kun en ollut menossa muiden kanssa jossain maailman parhaissa pippaloissa. noh, eihän noista pippaloista varmaan kukaan muista enää seuraavana aamuna mitään.
juhannuksena vapaalla olo kuulostaa todella hyvältä. voi käydä kaikenmaailman kissanristiäisissä, voi tuppautua kalajoen juhannuksille, voi ottaa aurinkoa ja lihoa grilliruuasta. seuraavana päivänä on sitten se maailman kaatava krapula.
hyvät puolet ne on töissä olossakin juhannuksena. ei tuu krapula, paljon parempi palkka kuin normaalipäivänä. ja sitä paitsi muistaa vielä seuraavanakin päivänä mitä sitä on illalla tehnyt. voi naureskella kavereilleen jotka ovat hölmöilleet kesän kuumuudesta huumaantuneena. saunassa käyntikin on onnistunut helpommin ilman haavereita.
juhannusta voi viettää aivan hyvin vaikka on töissä. silloinkin voi käydä saunassa, syödä grilliruokaa, tuuppautua kalajoelle tai mökille. syödä jäätelöä ja ottaa aurinkoa. ja kaikki tämä ilman seuraavan päivän hirveää krapulaa ja morkkista. toimii.
tämän juhannuksen oltuani töissä huomaan sen olleen helppoa. ei ärsyttänyt yhtään mennä töihin ja saada humalaisten ja onnellisten kavereiden soittoja hyvistä bileistä. minä lupaudun ehdottomasti ensi juhannuksenaki töihin.
kaikilla on kauhea kiire päästä aina juhannuksena mökeille sun muille lomailupaikoille. siellä on sitten tungosta ja tiellä sattuu kolareita ja joka paikassa on liikaa ihmisiä. minä jäin kirkonkylälle. ah tätä autuutta. täällä on niin rauhallista kun kaikki ovat lähteneet pois. kerrankin ruuhka-aikaan selviytyy kauppaan alle 10 minuutihn. kerrankin ei tarvitse kaupassa jonottaa ollenkaa. tunnen itseni kuninkaalliseksi tässä ylhäisessä yksinäisyydessäni. kirkonkylällä.

1 kommentti:

  1. BABYLIS Pro Titanium | Home of the Rat-Headed Paws
    The BABYLIS Pro Titanium columbia titanium jacket is a powerful and effective combination of strong steel teeth and where is titanium found a good enough weight titanium banger to be used everquest titanium to add extra muscle to your titanium curling iron

    VastaaPoista